Bilbränderna i Umeå!


Har skett många bilbränder i Umeå de senaste året. Polisen går ut med att det skulle ha att göra med varningar inför!?

Jag har börjat ana en annan anledning till dessa bilbränder. Dagens kriminella sätt att dölja telefon signaler och kamouflera de hörbara ljuden som är mindre trevliga att ta del av. 
Ungdomarnas callboy och callgirl bland de yngre ökar ryktes mässigt och ordet alpha får en helt ny innebörd där det ska kraftmätas i översitteri på andra personer genom att utföra våldtäkter för att höja sin rang. Låter helt sjukt i min värld och kränkande behandling och inte nog med det så filmas akten för att läggas ut på twinki.com osv. Finns ju en mängda bögsajter för fotografi och filmning. 

Enligt rykten så kommer fasonerna från fängelset men tagit plats ute i det vardagliga samhället. 
Taktiken har alltså fått ta plats bland våra ungdomar i allt lägre ålder om än det pratats om en åldersgräns på 20 år. 
Tror att Umeå Borna med poliser och dörrvakter och ordningsvakt med politiker samt Umeå kommun börjar inse fakta och om de vill ha en förändring bör nog åtgärder sättas omedelbart då även lärare på gymnasienivå börjat uppmärksamma flödet av pengar bland ungdomarna. 

Se gärna över själva de närmaste bilplåtsnummren och användare på Skype. Oändligt många bil nummer har faktiskt en egen användare på Skype eller rent av flera. Man kan även se om det finns x- box konsol osv i samband med bilnumret och där har man då genast ett konto kort att tillgå. Det är så enkelt att tappa sitt kort i felaktiga händer och då menar jag numret inte själva kortet isig! 
Kanske alla inte är lika uppmärksamma som jag men många bäckar små bildar en stor å! 

Lugn och harmoni 💕




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

helenlarssons.blogg.se

Bloggar om allt mellan himmel och jord, nyss fyllda 50 år och med stolthet blivit farmor under år 2022. två härliga pojkar som nu är vuxna.

RSS 2.0