Lördag!

Kvällen riktiga kap!
Honungsrostade nötter är väl kanske inte det billigaste men ack så gott och 5kr påsen på coop forum är ett glädje skutt!
 
Snart dags att gå till sängs,med en oliver ute på äventyr vilket som vanligt gör att nattsömnen blir lite si och så. Dagen har då varit regnit och vardagsrummet med ikea hacket är snart grundat och klart.
 
 
Då niklas har en likadan i sitt förråd kommer jag även att använda mig av den som stomme till vägg på andra sidan. planerna förändras eftersom men kommer bli mycket bra då lägenheten är en hyreslägenhet och behöver inte fästa reglar och dylikt som kan skada golvet eler taket. Ska bli intressant och se hur det kommer att bli med skivorna som sätts åt båda håll för att täcka som en vägg från golv till tak men med känsla av inbyggda hyllor i väggen. Alltså några hyllor åt vardagsrummet sett och några förvaringshyllor åt sovrummet sett.
 
Lugn och harmoni 💕
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

helenlarssons.blogg.se

Bloggar om allt mellan himmel och jord, nyss fyllda 50 år och med stolthet blivit farmor under år 2022. två härliga pojkar som nu är vuxna.

RSS 2.0