Summering av året som gått

Tänk vad åren går fort nu för tiden,  januari sedan blir det en liten paus I semester tider för att sedan  ånga på och december månad är pase.  Nytt År med nya möjligheter! 

Mitt år har verkligen varit riktigt mycket upplevelse och händelser som är milstolpar i livet. Det absolut största som hänt i år är att jag blivit farmor 💗 
Världens vackraste och finaste barnbarnet ni kan tänka er! 💗❤💗❤💗
Sedan har vi året då jag tog klivet ut som studerande med målet som vårdbiträde där jag fått möjlighet att växa som individ och glädjen att möta nya människor både i klassen men även de fantastiska människorna som tagit sig an mig på Apl praktiker. Underbara lärare och så här i december månad är det bara dryga 14 dagar kvar innan jag är färdig utbildat vårdbiträde.  En fantastisk milstolpe för min egna skull. 
Skall även tillägga de möjligheter jag haft att få jobba extra som vårdbiträde och de människor jag mött där igenom. 
Detta år har även inneburit val som gjorts och självklart påverkar det kommande år framöver men bara positiva val såsom fortsatta studier och en kommande flytt. Bor kvar på marieberg så inga geografiska byten. 🥰 
Jag är så tacksam och nöjd över mig självt och livet och att jag vågade ta vissa steg då detta år som gått har varit mig och min lilla familj mest lyckosammaste på många år. 

Gott Nytt År 💕

helenlarssons.blogg.se

Bloggar om allt mellan himmel och jord, nyss fyllda 50 år och med stolthet blivit farmor under år 2022. två härliga pojkar som nu är vuxna.

RSS 2.0