snart påsk!


På stadiga ben står den där halvböjd över dammen, lite blek men får absolut hänga med en sommar till I min oas.  Jordgubbarna får en flytt igen då vinterskottarna körde sönder hela lådan men  tanken blev istället några tujor i hörnet vid vägen för lite mera avskilt och lä och Jordgubbarna får flytta inåt gården i pallkragar.  

Vill bara ha vår och mera värme utomhus så kanske även jag tinar upp? Känner mig ömsom kall ömsom stekhet och idag har det bara blivit korta stunder framför datorn och plugg. 
Tycker det är väldigt intressant å tur är väl det då det förenklar mycket och kan verkligen se mig i jobb efter dessa 40 veckor.  

Väldigt trött så kommer de närmaste dagarna att städa inför fredag då jag och oliver bjuder hem mamma på efterlunch stund och middag. 

Påsk pyssel iår har legat på hyllan då pluggandet och städ efter husdjuren ligger i fokus. Är absolut den skitigaste årstiden men en av de roligaste planmässigt. 

💕

helenlarssons.blogg.se

Bloggar om allt mellan himmel och jord, nyss fyllda 50 år och med stolthet blivit farmor under år 2022. två härliga pojkar som nu är vuxna.

RSS 2.0