Helgen

Har varit fartfylld med en liten grabb som jag varit barnvakt åt. Kan säga att jag är ju inte van med de yngre åldrarna utan den yngsta för mig har ju varit oliver på 21 år om man nu inte ska räkna in mitt barnbarn Carine men som jag tyvärr inte fått träffa ännu! Längtar så efter farmors lilla prinsessa 💖 men tålmodigt sitter vi på WhatsApp men det börjar kännas som en evighet och längtar verkligen efter de kommer tillbaka till Sverige. 

Hon den lilla har världens sötaste mun som gärna gör pruttljud och något man verkligen lägger på minnet så fort man tänker på dem. Ingen kan ta deras plats i mitt hjärta men är samtidigt glad över de man kan träffa och få umgås med i verkligheten in reel life som man brukar säga! 

Så med en ny vän efter helgens eskapader och en roll som barnvakt lägger jag mig ned i soffan och njuter av lite film av de vuxnare slaget. 🥰

Ha en riktig mysig kväll 💕

helenlarssons.blogg.se

Bloggar om allt mellan himmel och jord, nyss fyllda 50 år och med stolthet blivit farmor under år 2022. två härliga pojkar som nu är vuxna.

RSS 2.0