Måndag!

Ny vecka med nya möjligheter sägs det och visst stämmer det! 
Hyllan i vardagsrummet är målad och klar så nu återstår ett besök hos Byggmax här i Umeå så har åstadkommit väggar också. 
Oliver har studier i skolan denna vecka och ännu ett återbesök på hand och plastikkirurgi där det ska pratas om resultatet från Mr-röntgen på armen som gjordes förra veckan. 
Själv har jag börjat få riktiga känslor inför hösten med inne mys, regniga kvällar med ljus på borden. 

En planta på en härlig stockros som jag förunnats av en granne! Om än det är sent så börjar den nu att slå ut i blom. Konstig sommar har vi haft i Umeå med kyliga grader och sen sommar värme med solsken har ju försenat allting. Sedan har vi de utlovade målningen med brädbyten på husfasaderna som försenats och altan möblerna som åkt upp och ned för deras framkomlighet har ju även bidragit till en känsla av ( längtar till nästa säsong). 
Regnet öser ned och besöket hos Lidls känns lite motigt men priset på vår/sommar löken gäller från och med idag och då finns det inte så många val. 🌷🌻
Ha en bra dag! 

Lugn och harmoni💕 

helenlarssons.blogg.se

Bloggar om allt mellan himmel och jord, nyss fyllda 50 år och med stolthet blivit farmor under år 2022. två härliga pojkar som nu är vuxna.

RSS 2.0