Jippi!

Friskluften igår gjorde nog sitt till för känner mig mycket bättre om än lite skakig på benen så har jag fått behålla maten jag åt igår. Energi påfyllnad och jag är fit for fight.  

Startade dagen med en beställning av soleo solkräm som kan användas utomhus,  nuförtiden solar jag ju aldrig solarium men dessa mjukgörande krämer går ju att använda utomhus och ger så härlig lyster. Ett gammalt knep som jag hoppas fungerar än idag! 
Som gammal solarievärdinna är knepen många för att förbereda huden för sommar solen utan en massa röda utslag och eksem med flagningar så lite mjukgörande och hampa extrakt så hoppas då jag på den gyllene färgen som ska hjälpa mina pigment att uthärda Sveriges sommar.  

Blir ingen utomlands resa för mig i år utan kommer att jobba hela sommaren men har påbörjat att spara till kongo resan som jag hoppas kan göras nästa år så jag får träffa mitt barnbarn carine.  Jag saknar dem så mycket och kan nästan förstå hur det känns för niklas som är pappa till carine.  
Det är en viktig resa som görs för att förbereda deras papper samt faderskapserkännande som ger carine samma lika rätt till Sverige som om hon skulle vara född här. 
Carine och hennes mamma percide ska självklart kunna välja vart de vill bo men de har laglig rätt till att leva och bo i Sverige så de papperen är super viktiga. 

Önskar er en trevlig dag 💕

helenlarssons.blogg.se

Bloggar om allt mellan himmel och jord, nyss fyllda 50 år och med stolthet blivit farmor under år 2022. två härliga pojkar som nu är vuxna.

RSS 2.0