Jag brinner!

Vet inte vad det beror på men håller på att brinna upp känns det som. Svettpärlor i ansiktet och det bränner i huden speciellt om ryggen.  Det gör så ont och har varit så här till och från sedan i somras. Kroppen blir kritvit men inuti är det värme för fulla muggar.  


Håret är som en riskvast vilket jag förstår och denna brinnande kropp! Ska till hälsocentral om någon vecka och funderar omkring medicinen eller klimakteriet om de är orsaken till mina problem? Man börjar ju undra vad det beror på och som i de flesta fall brukar det lösa sig och ju mera fakta man får desto lättare är det att hantera sina problem.  
Man kan förlika med en bränd rygg i en solariesäng eller krematorium. Men solar aldrig solarium längre och kremering låter ju otroligt då jag fortfarande lever och jobbar flitigt med vardagliga händelser hela tiden.  
En livslevande kropp men det smärtar väldigt mycket speciellt när man bär kläder och värmesvallningar kommer till å från. 
En sovmorgon och en lugn dag där räkningar ska betalas och bara vara där både jag och oliver är lediga efter jobbar helg. 
Blir ett ärende där niklas och jag ska införskaffa en födelsedagspresent till theo fyller år i veckan. 
Lugn och harmoni 💕

helenlarssons.blogg.se

Bloggar om allt mellan himmel och jord, nyss fyllda 50 år och med stolthet blivit farmor under år 2022. två härliga pojkar som nu är vuxna.

RSS 2.0