Friskförklarad

Ja då var det måndag och efter helgens vila och besked från hia känner jag mig genomgådd från topp till tå. Röntgad i buk, lungor och inga proppar som de trodde först och en tur med till ultraljud för att se över ådrorna i benet på vänster som var större i omkrets än högra benet. 
 
Fick blodfettssänkande läkemedel då jag visar på för höga värden och ett par stödstrumpor för avlastning av ben och förbättring av blodcirkulationen. 
Bara tagit det lugnt och fridfullt där jag hittat tillbaka till stickningen ett diyprojekt som legat länge men nu så var mössan klar och mycket nöjd med den.
 
Igår var mina syskon på besök och vi gick igenom mammas dödsbo och alla papper som kommer isamband med det mycket att gå igenom och många papper som skulle signeras.
Min lillebror tog med sig sin hund Kalle och kan säga att Dino var inte så välkomnande som jag! 
Kalle var en riktig lurvetuss , glad och framåt men fick ta några steg tillbaka då Dino gick som i attack flera gånger i ren rädsla. Något vi måste jobba på då tanken är att Dino ska få en kompis här hemma. Han är en bortskämd liten råtta och van att få vara i centrum och ensam om kramandet och kelandet men inser att det kommer bli lite tufft från början om det kommer en ny hund här hemma. 
Jobbar kväll ikväll så börjar inte förrän till 16.00 så en kommande promenad med Dino och lite småfix innan det bär iväg upp till Marieberg och nordstjärnan 😊
 
Ha en bra dag allesammans 💕
 

helenlarssons.blogg.se

Bloggar om allt mellan himmel och jord, nyss fyllda 50 år och med stolthet blivit farmor under år 2022. två härliga pojkar som nu är vuxna.

RSS 2.0