Inköp,smärta och livets krydda❤️

Ledig i helgen och absolut inte redo för ett arbetspass i eftermiddag. Så fruktansvärt ont i mitt könsorgan och känns som en borr som spinner djupare och djupare in i buken. Jag kan riktigt föreställa mig hur livmodern är vriden och tarmarna inkörda i borren som spinner runt hela tiden så fort jag sitter ned gör det ont. 
De är väl det som är positivt när man jobbar å de är att man blir då inte platt om arslet som vårdbiträde. 
Har hunnit med att besöka Dollarstore i dagarna, ljus och nya gardiner fick det bli till köket. Sedan har det pyntats lite här och där och bara julgranen fattas. 
Pratade med de kära och nära från Kongo i helgen och carine❤️ har vuxit så mycket den senaste tiden. Hon är duktig på språket och pratar både franska och lite svenska då pappan oftast pratar svenska med henne. Hon är i ålder så hon härmar gärna andra och gillar att dansa runt i högklackat och väska med keps på huvudet. En mode medveten tjej likt sin mamma percide ❤️. Igår kväll avslutade jag med pussgurka och hon sa samma sak på sitt sätt. Kunde absolut inte hålla mig för skratt. 
Önskar verkligen att de varit här i Umeå som min andra barnbarn Hedda ❤️ 
 
Man ska vara glad och tacksam över livet 💕

helenlarssons.blogg.se

Bloggar om allt mellan himmel och jord, nyss fyllda 50 år och med stolthet blivit farmor under år 2022. två härliga pojkar som nu är vuxna.

RSS 2.0