Gör ett nytt försök!

 
Här är den å håret blir förhoppningsvis mindre svart och var längesen jag gjorde en avfärgning. Hur det blir sedan återstår att se men steg 1🥰
 
Avslutade helgen med en kursdag under förmiddagen idag och nu är jag ledig i två hela dagar. Ska bli skönt och avkopplande med tvättstugan och strykhögen efteråt 😁 Nu när våren kommit även till Umeå så börjar tankarna att fara iväg mot den där uteplatsen och paviljongen eller partytält för att få mindre nedfall men även en mysfaktor. Man vill ju inte sticka ut för mycket i området men å andra sidan smyckar många sina uteplatser och varför inte en med tak och kanske någon vägg för skyddandet av regn. Mera användbar å den enda oron är att det upplevs som instängt vilket jag inte vill ha. 
Har hittat till appen Temu där det fanns mängder av olika partytält i olika färger och form där priset inte var så dyr så får se vad som komma skall? .
 
Ha en super dag 💕



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

helenlarssons.blogg.se

Bloggar om allt mellan himmel och jord, nyss fyllda 50 år och med stolthet blivit farmor under år 2022. två härliga pojkar som nu är vuxna.

RSS 2.0