ledig dag!

Imorgon är min lediga dag inför en jobbar helg. Blir städ här hemma och hoppas på ljuvligt väder så jag och Dino får en härlig promenad tillsammans. 
Finns många saker som är det bästa som hänt mig och det nyaste är väl barnbarnen. En härlig känsla och nästan oförståeligt att min äldsta son har fått 2 egna barn och dessutom två flickor något som jag själv inte fått så lite extra plus i kanten där kan jag säga. Saknaden efter carine och Percide finns alltid där och Kongo känns som en världens ände och om än jag vet att Carine kommer till Sverige i sinom tid då hennes mamma Percide inte vill till Sverige så känns det alldeles för långt borta. Trots det har ju Carine och Percide även rättsliga rättigheter till Sverige så välkomna är dem alltid ❤️ 
Imorgon är det äran att få ägna en stund åt Hedda mitt andra barnbarn ❤️ vill få så mycket tid med henne som möjligt då de växer så fort och vill ju att de ska komma ihåg sin farmor eller grand merle som det heter på franska. 
 
Detta år har börjat bra, läst klart kursen undersköterska med specialistkompetens mot demens och det enda som fattas är valideringen sedan är jag klar undersköterska. Jag känner mig stolt över mig själv och det andra riktigt stora i år är att jag byter min arbetsplats. Sökte jobbet och fick tjänsten så blir närmre hemmet och den nya arbetsplatsen. Blandade känslor då jag varit uppe på Nordstjärnan sedan 2021 vintern i december till och från men fick ju min egna tjänst för snart ett år sedan så blir en förändring men förändringar kan vara både utmanande och utvecklande men lite vemodigt på en och samma gång. 
Nu blir det en kvällspromenad med Dino och önskar er en riktigt trevlig helg 💕



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

helenlarssons.blogg.se

Bloggar om allt mellan himmel och jord, nyss fyllda 50 år och med stolthet blivit farmor under år 2022. två härliga pojkar som nu är vuxna.

RSS 2.0