Vad händer en ledig dag!

Det blommar och nu är det flera år i rad. Dagen har jag och Dino tillbringat utomhus i solen och njutit här hemma, sopat ihop bland buskarna och kastat skräp som legat i buskarna. Hade verkligen önskat mig semester nu för energilagring är lika med noll. Kroppen känns som om jag bär runt på en järn ställning som dinglar inombords hit och dit. Det är tungt och jobbigt och en känsla av att bära på två vuxna personer samtidigt. 
Ömsom en blöt känsla och ömsom en brinnande svidande känsla likt en luftballong där jag sitter mittemellan gasen som får ballongen att lyfta och ned i korgen. Nedräkningen har börjat inför det nya jobbet och längtar tills man kommit in i de nya med att känna till de nya kollegor och chefer samt vårdtagaren som formar mina dagar framöver. Det är ju trots allt deras behov och önskemål som gör mina dagar. 

Har börjat titta lite närmare på hund annonser där chihuahua är prio ett då jag tänker mig en kompis till Dino. Skulle vara perfekt om det kommer lämpligt till semester tiden så man får en lugn start här hemma. 
Tror att Dino skulle uppskatta sällskapet och speciellt någon i hans storlek 😁 Han blir alltid så glad i valparna men tyvärr växer de upp och han förblir liten i storlek. En andra anledning är ju även att Dino inte ska bli så nedstämd den dagen oliver flyttar hemifrån för oliver utgör en stor del av dinos liv. 
Ha en bra kväll 💕 

helenlarssons.blogg.se

Bloggar om allt mellan himmel och jord, nyss fyllda 50 år och med stolthet blivit farmor under år 2022. två härliga pojkar som nu är vuxna.

RSS 2.0